Om oss på Skandinaviska Jakt & Fiske

Skandinaviska Jakt & Fiske anordnar jakter över hela Sverige, allt ifrån Lappland i norr till Skåne i söder. Vi jobbar även på att få jaktmöjligheter i Danmark, Finland och Norge

Vi arrangerar olika typer av jakt både vakjakt och drevjakter med hundar. Vi erbjuda ett brett sortiment av jaktupplevelser till olika priser. För oss är kvalitén på jakten viktig därför är vi väldigt noggranna i valet av jaktmarker. Vi strävar efter att skräddarsy jakten efter dina önskemål och kan anordna jakt allt ifrån 1 dag till weekend med boende och mat.

Vi brinner för Jakt och Fiske

Skandinaviska Jakt & Fiske har flera olika jaktformer att erbjuda våra kunder - allt ifrån fågeljakter som tjäder, orre, änder, eller gäss. Och även småviltsjakter som på rådjur, bäver, räv, hare m.m. Storviltsjakterna som vi har att erbjuda är på älg, kron/dovhjort, björn och vildsvin. Alla dessa jakter går att skräddarsy till viss del enligt kundernas önskningar.

Alla jakterna som vi kommer att ha kommer ut här på hemsidan och även på våran Facebook sida med namnet Skandinaviska Jakt & Fiske.

Våra värderingar

Ni ska inte vara rädda för att fråga om önskningar gällande olika jaktevenemang, för vi vill lyssna på kundernas önskningar så mycket som möjligt. 

Vi stävar även efter kundvänliga priser så även ungdomar och vanligt folk har råd att få jaga. Men vi kommer även kunna erbjuda lite mera exklusiva jakter om så önskas, vi kommer att ha jakter för alla plånböcker. Vi kan därför erbjuda ett brett sortiment med jaktupplevelser till olika priser. 

För oss så är det viktigt med kvalité på jakterna. Vi är därför väldigt noggranna med valet av jaktmarker. För tillfället så har vi bara jakter i Sverige att erbjuda, men det kommer även att bli i Finland, Norge, Danmark och även på Island framöver.