Skandinaviska Jakt & Fiske anordnar jakter, prov i jägarexamen och jaktresor över hela Sverige

Vi är verksamma över hela Sverige, allt ifrån Lappland i norr till Skåne i söder. Inom en snar framtid hoppas vi också på att få jaktmöjligheter i Danmark, Finland och Norge.Vi har även jakter att erbjuda utomlands som i Afrika ( Namibia ) Spanien, Polen, Rumänien och Canada.Vi arrangerar olika typer av jakt både vakjakt och drevjakter med hundar.

Kontakta oss

Jakt på vildsvin

Vi har flertalet av åtlar att erbjuda er, både på våran kursgård, men även hos våra samarbetspartners. Alla åtlarna som vi rår över på kursgården är belysta med grönt ljus, sedan är alla åtelkojorna både regn o vindtäta. Vi arrangerar även vildsvinsjakter med hund, och då är det enbart vildsvin som gäller. 

Kontakt oss gärna om ni har frågor eller kanske rent av egna önskemål hur ni vill ha eran vildsvinsjakt. 

Vi gör allt för att ni ska få det ni söker efter eller vill få uppleva när det gäller jakt på vildsvin.

Jakt på Rådjur

Vi har flertalet olika jakter på rådjur att precentera. B.l.a bockjakten med premiären den 16 augusti, där ni även kan få lära er att locka bocken. Sedan har vi även renodlade hundjakter på enbart rådjur med drivande rådjurshundar. Vi kan även erbjuda ren smygjakt eller vakjakt på rådjur med. 


Kontakt oss gärna om ni vill ha info om denna jaktform. Även här lyssnar vi på era önskemål.

Jakt på Dovhjort

Vi har flertalet olika jaktformer att erbjuda er gällande dovhjorten, allt ifrån vak, smygjakt och även med hund. Vi har även jaktutbildningar för nybörjaren när det gäller på dovhjorten. För den som vill skjuta sig en kapital hjort så kan vi även erbjuda detta, men då i hägn, finns även möjligheter i det fria. 

Kontakt oss gärna för mera info när det gäller dovhjorten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, och hur ni vill ha det

Jakt på Älg

Vi har flertalet olika jaktformer att erbjuda er gällande älg. Det är den traditionella löshundsjakten i norra Sverige där man får sitta som passkytt. Av en del jakter så kan ÄVEN du som kund ta med dig din egna hund på älgjakterna och få gå och släppa den. Har även den exklusiva jakten att få gå med hundförare och få skjuta en älgtjur som är i brunsten.

Kontakt oss gärna för mera info när det gäller Älgjakten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, eller om det är något annat ni önskar i denna jakt.

Jakt på Brunbjörn

Vi har även att erbjuda för den som vill ha ett äventyr som du sent kommer att glömma. Denna jakten bedrivs långt uppe i norra Sverige, närmare bestämt i Norrbotten ovanför Luleå. Där man får bo mitt ute i vildmarken i en camp, något som du inte får uupleva varje dag precis. 


Kontakt oss gärna för mera info när det gäller Björnjakten. Även här är vi lyhörda på hur just ni vill ha jakten, och hur ni vill ha det.

Utbildningsjakter!

Vi på Skandinaviska Jakt & Fiske arrangerar ofta kurser/utbildningar i jakt på olika viltslag. Det är inte bara de olika jaktmetoderna man får lära sig utan också hur man tillvaratager viltet efter skottet. Så som att få lära sig att flå, passa, sota och stycka ett vilt. Tyvärr så är det många både gamla erfarna och yngre jägare som ej kan ta hand om viltet på rätt sätt.
Därför satsar vi hårt för alla som vill lära sig både olika jaktformer och att få lära sig att ta hand om sitt vilt


De viltarter som vi idag har utbildningsjakt på är fågel, dovhjort och vildsvin...

Boka jaktresan redan idag!

Skicka en bokningsförfrågan

Jägarexamen

Vi på Skandinaviska Jakt & Fiske erbjuder er en unikt paket av Jägarexamen. Vi lämnar inte våra nyexaminerade jägare till ödet efter utbildningen. Vi har ständig support för våra elever både under och efter avklarad utbildning. I våran utbildning så ingår det även att man får lära sig att flå, och stycka sig ett vildsvin, som vi under utbildningen grillar också. 

Även så får alla deltagarna lite smakbitar med sig efter avklarad kurs.

För att kontakten ska förbli god med våra elever bjuder vi på jakt, ca ett år efter avklarad examen nere på våra viltrika marker på våran stora kursgård som ligger mellan Halmstad och Ljungby.


Detta ingår i utbildningen:

  • Mat
  • Boende
  • Teori
  • Säker vapenhantering
  • Övningsskytte inkl. ammunition
  • Teoretiska slutprovet
  • Tillvaratagning av vilt (flåning, passning, sotning och styckning.)
  • Rabatterade priser på våra jakter och även våra fortsättningskurser.


PRIS: 7000:-

Det som man får stå för själv är alla de praktiska slutproverna och kursliteraturen.

Skicka en förfrågan

Jägarexamen på distans

Vi utför även jägarexamen via distans om så önskas.

Distanskursen går ut på att man läser hemifrån i sin egna takt, var på vi kommer överens om vilka kapitel som ska läsas per vecka, var på vi skickar frågor via mail till deltagaren varje vecka. 

Sedan efter att man är färdig med den teoretiska delen så träffas man för den praktiska delen, där vi lägger krutet på övningsskyttet och för de praktiska proverna. 

Så vi kan skräddarsy din jägarexamen på ett helt annat vis, när du tar det på distans.

Kontakta oss om ni har frågor

Skicka en förfrågan

Kontakta Skandinavisk Jakt & Fiske anående Jakt

För frågor eller bokningar kontakta oss via formuläret eller via

e-post info@skandinaviskajaktfiske.se alternativt direkt på

telefon 070-039 49 59.

Kontaktaformulär Jakt